Nakon održanog poslednjeg časa „Škole srpskog jezika“ u Bosanskom Grahovu Udruženje  Grahovljana i prijatelja Bosanskog Grahova je deci pored majica, školskog pribora i još ponekih sitnica uručilo i projektor koji im je bio potreban a koji će da koriste ponajviše u obrazovne svrhe s tim što će se i opština Bos.Grahovo koristiti istim. Jer pored našeg projekta “Škole srpskog jezika“ u Bos. Grahovu 2018 god. ima i biće u budućnosti sigurno još mnogo sličnih akcija i u to ime Udruženje se zahvaljuje profesoru matematike Marku Šegrtu koji je prošle i ove godine držao časove deci Grahova. Za svaku pohvalu je njegov trud i rad. Pored projektora Udruženje je doniralo članovima KUD-a Gavrilo Princip – Tapan, vrstu bubnja koji će im koristiti pored već donirane harmonike za kulturno umetnički program.

Posle kratkog govora predsednika Udruženja Branka Trivana koji je deci čestitao na uspešno završenoj sedmodnevnoj školi srpskog jezika, a članovima KUD-a poželeo još mnogo lepih i uspešnih nastupa, deca su priredila kratki kulturno – umetnički program sa kojim su se zahvalila Udruženju na donacijama gde su još jednom pokazala koliko su nadarena za pesmu i igru.        

Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo njihovom koreografu Mladenu Zeljkoviću na požrtvovanosti i ogromnom zalaganju u radu KUD-a u Bos.Grahovu. Isto tako veliko hvala i našem prijatelju, slikaru – Grahovljaku Perici Ivanović koji se sa zadovoljstvom odazvao na poziv da nam ustupi svoje slike kako bi ulepšali prostor SD “Gavrilo Princip” u kom je svojevremeno izlagao naš poznati veliki slikar – Grahovljak Oliver Tihi.           
A prilog RTRS-a o Grahovu od 05.08. u trajanju od 3:36 može se pogledati na ovom linku: http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=29738&typ=c

« of 4 »